tiistai 30. huhtikuuta 2013

Yhdistys toivottaa hyvää vappua!

Vappua taidetaan viettää hyvinkin sateisissa merkeissä, täälä koirat aktivoituvat lähinnä pikkulenkkien ohessa erilaisilla aktivointileluilla, josko huomenna sitten parempi päivä touhuta ja käydä vaikka juoksemassa koirien kanssa. Kesä on tulossa ja sitä myören harrastaminen koirien kanssa ainakin omalla kohdalla saa usein uusia tuulia kun valoa ja hyviä kelejä riittää.

Uusia lajeja pohditaan tälläkin hetkellä ja meidän laumaan saapunut vetoharrastus on saanut hyvän vastaanoton.

Jo parikesää sitten aloiteltiin rullaluistimilla vetäminen (mahtoi olla näky kolmen koiran kanssa Kankaanpään keskustassa..). Kesän ehdottomin ykkösjuttu ja aamuisin kätevä liikuntatapa uimisen lisäksi. Koirajuoksuunkin tuli ostettua varusteet ja sitä meillä on myös aktiivisesti harrasteltu koirien kanssa. Koirajuoksu tuntuu vielä kankaanpäässä olevan harrastuksena outo, vaikka se sopii kaikille koirille ikään, sukupuoleen ja jopa kokoon katsomatta. Ihminen kun pystyy määräämään juoksun vauhdin ja tahdin.

Kevät on meillä kiiruista aikaa, ja ohjaajien illat ovat täyttyneet erilaisista treeneistä. Kurssit kestävät kuutisen viikkoa, joten kesäkuuhun saakka treenejä riittää ja toivottavasti kaikki halukkaat ovat päässeet tahtomilleen kursseille.

Yhdistys onkin kysynyt facebookissa (muistakaa kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet liittyä!) millaiselle toiminnalle olisi kiinnostusta. Resursseja olisi parin kerran kursseihin joilla voisimme järjestää esimerkiksi naksutinkurssin (myös nenä-, aktivointi-, canicross-, arkajalka-, temppukurssia ja vaikka mitä!)
Oman kiinnostuksensa voi laittaa sähköpostitse tai facebook ryhmässämme.

Vielä maininta foorumista. Foorumille on ilmestynyt rekisteröitymisiä erilaisilla nimimerkeillä. Foorumi on kuitenkin ainaostaan jäsenten käytössä joten hyväksymme ainoastaan rekisteröinnit omalla nimellä, luettehan säännöt foorumilta ennen rekisteröitymistä.

Lisäksi Unessa on julkaissut jo ensikuun tarjouksen, johon me lauman kanssa retkahdettiin :)! Erityisesti lihapitoisuus puhuu ruoan puolesta, meillä myös tuon vanhemman kohdalla viljattomuus on tärkeää turvotuksen vuoksi vaikka mitään allergiaa ei koirilla ole koskaan ilmennytkään. Vauhdikkaan ja reissaavan elämäntyylin vuoksi liharuokien säännöllinen tarjoaminen on hankalaa sulatusten ja muun härdellin vuoksi. Kaikki tutustumaan tuotesisältöön joka ainakin meidät vakuutti ruokaa kokeilemaan!

Iloista vappua kaikille, ei anneta sään haitata menoa :)!

Vappuilevin terveisin; Jonna.

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Keväiset terveiset yhdistykseltä!

Aikamoista härdelliä yhdistys on (ainakin omalla kohdalla) ehtinyt aiheuttaa! Täytyy sanoa, että asiat lähtivät pyörimään nopeammin kuin olisi kukaan meistä arvannut -mahtavaa huomata miten loistavasti uusi yhdistys on otettu Kankaanpäässä vastaan ja miten innokkaita harrastajia täältä löytyykään!

Yhdistyksemme julkaisusta tulee parin päivän päästä tasan kolme viikkoa. Tässä ajassa olemme ehtineet kerätä jokaisen tekijän sormille jäseniä ja kolmas kurssi täyttyi tänään ja neljättä ollaan järjestämässä ja viidettä suunnittelemassa. Eihän tästä voi tulla kuin hyvälle tuulelle!

Illat ovat toimihenkilöiden puolesta täyttyneet kalentereiden selvittelemisestä ja vapaapäivien löytämisestä, mainosten suunnittelusta ja toteutuksesta jakamiseen saakka. Me kurssien vetäjät olemme saaneet iltapuhdetta kurssimateriaalien kirjoittamisesta ja sopivan sisällön koostamisesta. Unohtamatta jäsenkorttien askartelua, jäsenkirjeiden kirjoittamista ja postitusta.

Yhteistyökumppaneitakin on löytynyt mahtavista tahoista. Pääsponsorinamme toimii jo toivottavasti monelle tutuksi tullut Unessa (www.unessanetshop.fi), josta löytyy laadukkaat ruoat koirille sekä kaikki tarvittava harrastamiseen -jäsenille vieläpä alennuksilla. Teemme yhteistyötä myös mahtavan yhdistyken kanssa, Noormarkun Koiraharrastajien (www.noormarkunkoiraharrastajat.com) kanssa. Jo alussa tavoitteenamme on ollut saada erityisesti nuoria mukaan toimintaan ja harrastamaan, siksipä oli mahtavaa saada myös nuorisotila Ketun Golo (www -sivut) mukaan. Tiloissa järjestämme mm. teoriatunteja sekä luentoja.

Mahtavat kolme viikkoa takana valvottuine öineen (miksi parhaat ideat kukkivat öisin?) ja luovine kokouksineen! Mahtavaa porukkaa tullut yhdistykseen, toivotaan että samainen linja jatkuu jatkumistaan.

Öisin (kurssimateriaalin viimeistelevin) terveisin Jonna☺